IZJAVA O PRIVATNOSTI

Politika privatnosti

Kreativna agencija Međimurje.jpg (u daljnjem tekstu Kreativna agencija Međimurje.jpg) posvećena je zaštiti vaše privatnosti i osigurava da vaše iskustvo na našoj web stranici bude sigurno i ugodno. Ova Politika privatnosti opisuje kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke kada koristite naše internetske stranice na jpg.hr domeni.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kako bismo vam pružili usluge koje tražite, možemo prikupljati i koristiti osobne podatke koje nam pružite, kao što su ime, prezime, e-mail adresa i telefonski broj. Vaši osobni podaci koriste se isključivo u svrhu pružanja željenih usluga, prilagođavanja vašeg iskustva na web stranici i informiranja o proizvodima ili uslugama koje vam mogu biti korisne. Vaša privola je potrebna za prikupljanje i obradu osobnih podataka, a možete je povući u bilo kojem trenutku.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Vaša sigurnost nam je važna. Osiguravamo da vaši osobni podaci budu zaštićeni od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Primjena kolačića

Na našoj web stranici koristimo kolačiće kako bismo poboljšali funkcionalnost i korisničko iskustvo. Kolačići su tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem računalu radi pružanja personaliziranog iskustva. Možete kontrolirati ili izbrisati kolačiće prema vašim željama putem postavki vašeg preglednika.

Analiza internetske stranice

Koristimo alate poput Google Analytics-a radi analize korištenja naše web stranice. Informacije koje prikupljamo koriste se isključivo u anonimnom obliku radi poboljšanja iskustva korisnika.

Promjene naše politike privatnosti

Bilo kakve promjene u našoj politici privatnosti bit će objavljene na ovoj stranici. Datum zadnje izmjene ove politike naveden je u nastavku.

Kontakt informacije

Ako imate pitanja ili primjedbe u vezi s našom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte na e-mail adresu: medjimurje@jpg.hr.

Ova politika privatnosti stupila je na snagu 1. listopada 2023. godine.

Back to Top